To Top

Igazgatói - köszöntő

profil kovacs lehel

Kedves Látogató!

Tisztelettel köszöntöm óvodánk honlapján!

Pedagógiánkban minden nevelési és tanulási terület azonos szakmai igényességet hordoz. Az élményszerű tevékenységrendszereken keresztül folyamatos örömforrást biztosítunk a gyermekeknek. Erre garancia a szakmai felkészültség, a megfelelő szakmai kommunikáció, a gyerekközpontúság a gyermekek szeretete és tisztelete. A gyermekek egyéni nevelési és tanulási utakat járhatnak be, így biztosítható a saját képességeik maximális szintre hozása, a személyiség sérülése nélkül.

Elfogadó pedagógiánkkal toleranciát biztosítunk a gyermekek és a felnőttek felé egyaránt. Vállaljuk a beszédproblémákkal küzdő gyermekek nevelését.

Sürgetésmentes, kiváró, de fejlődésre ösztönző közeget teremtünk.

A hozzánk járó gyermekeket megilleti a gyermeki szabadság, az örömteli, töltekező, rácsodálkozó, tevékenyen ráérős védett gyermekkor és a tiszta játékhoz való jog.

A nálunk dolgozó pedagógusok tisztában vannak önmagukkal, saját képességeikkel, melyek alkalmassá teszik őket a gyermekek megismerésére, amely túlmutat az életkori sajátosságok ismeretén. Így segítjük a gyermeket, hogy felismerje a benne rejlő cselekvőerőt, hogy tudjon saját magából is meríteni.

A gyermekeket ez a széles óvó-védő, elfogadó és elfogadtató nevelői környezet teszi alkalmassá a befogadásra és az aktív részvételre.

A nálunk dolgozó pedagógusok hiszik, hogy a gyermek önmaga funkcióihoz mérten tökéletes lény, egyszeri és megismételhetetlen.

Vallják, hogy a gyermekközpontú pedagógia az élményt nyújtó, együttműködően értékközvetítő, együtt érző, segítő, gyermekekre figyelő pedagógiát jelenti.

Alapelvünknek tekintjük a képességek kifejleszthetőségét és az értékőrzésre beállítódott magatartás kialakítását.

  Kisgyörgy Tünde, igazgatónő

További cikkek...

ESEMÉNYNAPTÁR

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Search

      MIKEWEB1  ©  Mike Web   

CIMBORA ÓVODA BARÓT
© All Rights Reserved

Sign in to your account